Değerli ziyeretcilerimiz,
Yayınlanan yazılar hakkındaki düşüncelerinizi merak etmekteyiz. Görüşlerinizi bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz.
GÜL-DER OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI VE GÜNDEM
Derneğimiz Yönetim Kurulu’nun 01.04.2024 tarihinde yapılan toplantısında,
Olağan Genel Kurul’un 21.04.2024 Pazar saat:12.00’de dernek merkezinde aşağıda belirtilen gündemle toplanması, çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantının 28.04.2024 Pazar günü aynı yer ve saatte yapılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.
GÜNDEM:
Önemli rica olunur.
GÜL-DER Yönetim Kurulu
Dernek Okuma Grubu Kitap Listesi.
- Hayvan Çiftliği. GEORGE ORWEL
- İslam Deklarasyonu. ALİYA İZETBEGOVİÇ
- Gönüllü Kulluk Üzerine Söylev. ETİENNE DE LA BOETİE
-Ya Tahammül Ya Sefer. MUSTAFA KUTLU
- Dine Karşı Dın. ALİ ŞERİATİ
- Sokrates'in Savunması. PLATON
- Sır. MUSTAFA KUTLU
- Hükümdar. NICCOLO MACHIAVELLI
GÜL-DER olarak, Malatya'da faaliyet gösteren Gençlik ve Eğitim Derneği tarafından, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğüne sunulan ve onaylanan proje kapsamında "7 BÖLGE ve 81 İL GENÇLİK STK'LARI BULUŞMASI" Sivil Toplum Fuarına katıldık.
İki gün süren fuar çalışmalarında bize ayrılan stantta, derneğimizin yaptığı projelerin dokümanlarını, yaptığımız sosyal faaliyetlerin broşürlerini ve bu yıl dernek binamızda gerçekleştireceğimiz atölye faaliyetlerinin afişleri ve broşürlerini sergileyerek derneğimizi temsil ettik.
Açtığımız ayrı bir masada belediyemizin bastırmış olduğu Çorum' kültürüne ait kitapların ve leblebinin tanıtımını yaptık. kitaplara ilgi duyanları belediyemizin Kültür Müdürlüğüne yönlendirdik.
Stantların yerleşiminden sonra açılış programı yapıldı. Açılış programında T.C. İçişleri Bakanlığı, Bakan Müşaviri Hatice ATAN, Malatya Milletvekili, Battalgazi Belediye Başkanı ve Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı konuşma yaptı.
Açılış programı sonrası stantlarına geçen dernek temsilcileri, stantlara gelen STK temsilcilerine dernekleri ve yaptıkları projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. bizlerde Gül-Der olarak diğer derneklerin stantlarını gezdik. istişarelerde bulunduk ve yapılan faaliyetlerin alt yapısı, faaliyet süreci ve faaliyet sonrası çalışmalar hakkında bilgi aldık.
İkinci gün/pazar günü Akçadağ sınırları içerisinde bulunulan Levent Vadisine kanyon gezisi düzenlendi. Cam terasın bulunduğu sosyal tesis faaliyette olmasına rağmen çevre düzenlenmesi ve kayaların içerisinde bulunan yöresel ürün dükkanları yapım aşamasındadır. Tamamlandıktan sonra güzel bir mekan olacağı şimdiden belli.
Kapanış programı öncesi stantlar toplandı, vedalaşmalar yapıldı. Kapanış programında katılım sertifikaları takdim edildi. Program müzik ziyafetiyle son buldu.